Skip to main content

Καταστήματα στο διαδίκτυο με πολλούς ανεξάρτητους προμηθευτές και εικονικά εμπορικά κέντρα με πολλά ξεχωριστά τμήματα.

Ενσωματώνει όλές τις δυνατότητες ενος Ηλεκτρονικού καταστήματος E-Shop και επιπλέον παρέχει και την πολυ-λειτουργικότητα που επιτρέπει σε διαφορετικούς προμηθευτές να πωλούν και να διαχειρίζονται τα δικά τους προϊόντα σε μια κοινή βιτρίνα-κατάστημα.

eShop συγκρητικής παρουσίασης προϊόντων & προσφορών
Hλεκτρονικό Πολυκατάστημα

DEAL SITE - Multi-Vendor
Πολλαπλοί Προμηθευτές,
Ενιαίο Storefront

Κατασκευή Deal site
OnLine Mall-e-Shop - Hλεκτρονικό Πολυκατάστημα. Προϊόντα από πολλούς ανεξάρτητους προμηθευτές εμφανίζονται στον κοινό κατάλογο των προϊόντων και οι επισκέπτες σας ψωνίζουν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμη και αν τα προϊόντα σας παρέχονται από εκατοντάδες διαφορετικούς προμηθευτές από όλο τον κόσμο.

 • eShop συγκρητικής παρουσίασης προϊόντων
  Τύπου Skroutz
 • eShop Προσφορών
  Τύπου ΒΟΧ Online Delivery, Douleutaras
 • eShop πολλαπλών Προμηθευτών
  Τύπου Amazon
 • eShop Τουριστικών Πακέτων
  Τύπου Airbnb, Booking
 • eShop OnLine Εισιτήρια
  Τύπου Viva ticket, ferryscanner
 • Custom εφαρμογές, πρόσθετα για Sites & e-shops
  Web Development - Εργασίες προγραμματισμού
  Custom APIs Δυνατότητα ανάπτυξης custom εφαρμογών και πρόσθετων (Components & Plug-In) καθώς και γέφυρα διασύνδεσης με εμπορικό πρόγραμμα. Εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Python, Perl, Java/JavaScript, ΡΗΡ, HTML, Jason, C++) και στη δυναμική επεξεργασία της Βάσης Δεδομένων.

Τα Storefronts μπορούν να αντιμετωπιστούν τόσο ως πλήρως ανεξάρτητα ή ως διασυνδεδεμένο ολόκληρο το δίκτυο με κοινά προϊόντα και πελάτες.

Οι πελάτες σας αγοράζουν σε διαφορετικά web-καταστημάτα, αλλά όλες οι πληροφορίες συλλέγονται και σας παρουσιάζονται, σε ένα ενιαίο χώρο admin. Κάθε προϊόν μπορεί να μοιράζεται μεταξύ πολλών καταστημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε όλα τα καταστήματα. Το απόθεμά τους θα παρακολουθείται αυτόματα από το λογισμικό.

Ένας κοινός πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια login για να συνδεθεί στα διαφορετικά καταστήματα, ενώ έχει γραφτεί μόνο μια φορά. Διαφορετικά καταστήματα μέσα στην ίδια εγκατάσταση μπορούν να έχουν διαφορετικές μεθόδους πληρωμής και αποστολής, καθώς και φόρους αλλά και άλλες ρυθμίσεις. Δίνει τη δυνατότητα να έχουμε καταστήματα για συγκεκριμένες περιοχές. Το λογισμικό μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τη χώρα του επισκέπτη με GeopIP και να τον κατευθύνει προς την κατάλληλο Κατάστημα

Απεριόριστος αριθμός λογαριασμών Προμηθευτή

Δεν έχει σημασία πόσοι ανεξάρτητοι πωλητές μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους στο κατάστημά σας - δύο ή διακόσιοι. Ο αριθμός των λογαριασμών είναι πραγματικά απεριόριστες και μπορείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, χωρίς περιορισμούς.

Προϊόντα από πολλαπλούς προμηθευτές σε μία παραγγελία

Το Καλάθι Αγορών των πελατών σας μπορεί να περιέχει τα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές, αλλά θα εξακολουθεί να βάζουν μια παραγγελία και να πληρώνουν μόνο μία φορά. Για τη σωστή παρακολούθηση η εντολή χωρίζεται αυτόματα σε διάφορες παραγγελίες, ανάλογα με τον αριθμό των πωλητών που προμηθεύουν τα αγαθά που αγοράζονται, δηλ. μία παραγγελία για κάθε προμηθευτή.

Ξεχωριστή Περιοχή Διαχειριστή για κάθε προμηθευτή

Κάθε πωλητής/προμηθευτής είναι εφοδιασμένος με ένα ξεχωριστό admin panel για να διαχειρίζεται τις δικές του ρυθμίσεις και προϊόντα. Οι προμηθευτές δεν επηρεάζουν ο ένας τη δραστηριότητα του άλλου.

Κοινή Επεξεργασία Πληρωμών

Τα χρήματα πηγαίνουν στο λογαριασμό του διαχειριστή του καταστήματος, ο οποίος στη συνέχεια διανέμει χειροκίνητα τα κονδύλια μεταξύ των προμηθευτών, σύμφωνα με το ιστορικό των παραγγελιών, το οποίο παρακολουθείται και διοικείται ξεχωριστά για κάθε προμηθευτή.

Ο Γενικός Διαχειριστής ελέγχει το κατάστημα

Ο Γενικός Διαχειριστής (root) έχει πλήρη πρόσβαση στη ρύθμιση του καταστήματος και τα προϊόντα που πωλούνται από τους προμηθευτές. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τι προστίθεται στον κατάλογο των προϊόντων σας και ελέγχεται προληπτικά τη δραστηριότητα του προμηθευτή σας εάν χρειαστεί.

Καταγραφή Πληρωμών Προμηθευτών

Κάθε Προμηθευτής μπορεί να διαμορφώσει τις δικές του μεθόδους αποστολής, ενώ για τους αγοραστές των οποίων οι παραγγελίες περιέχουν προϊόντα από διάφορους προμηθευτές, μπορούν να επιλέξουν τρόπο αποστολής στο ταμείο.

Ειδικοί Τρόποι Αποστολής ανά Προμηθευτή

Το σύστημα παρακολουθεί πληρωτέα ποσά χωριστά για κάθε ένα από τους προμηθευτές του κατάστηματός σας και παρέχει ένα εργαλείο για την καταγραφή πληρωμών προμηθευτών, έτσι ώστε να είναι πάντα οργανωμένα.

Προγράμματα προβολής - Διαχείριση καμπάνιας

Σχεδιασμός - Επιλογή & Αξιολόγηση Μέσων - Υλοποίηση, διαφημιστικού προγράμματος για αύξηση της επισκεψιμότητας,
ενίσχυση αναγνωρισιμότητας και υποβοήθηση του SEO.
Στοχευμένη προβολή με σκοπό την ενίσχυση ή προσέγγιση - ανάπτυξη νέων αγορών.

Social Media Marketing

Χρησιμοποίηση των networking sites, των blogs και των γενικότερων online κοινοτήτων για την ενίσχυση μιας παρουσίας στο διαδίκτυο για την απόκτηση στοχευόμενης επισκεψιμότητας.

Περιλαμβάνει:

 • Social Media Marketing Strategy
 • Οδηγίες Εφαρμογής και Εκτέλεσης της Στρατηγικής
 • Ανάλυση των Ανταγωνιστών
 • Προτάσεις Χρήσης Προγραμμάτων Επίβλεψης των Καναλιών στα Social Media.

Email marketing

Διαχείριση και αποστολή Newsleter
Διαχείριση και Επιμέλεια Δελτίων Τύπου [NewsLetters, Ε-Mails]